Dessa föreningar förnekar sig inte.

Här ser vi exempel på föreningar som tappat förnuftet, de föreslår en konsekvensutredning om något som pågått sedan urminnes tider. Kunskaperna och fakta finns redan, varför slösa pengar på något så dumt? Ja den meningen är kittet mellan dessa båda föreningar. De förespråkar sådant som vi har negativa erfarenheter av och som kostar skattekronor i mängd.

Att ifrågasätta löshundsjakt med hundar (som inte fysiskt skadar djur) med förespeglingen att det är ett hot som vargarna i landet som är på väg att bli ett allvarligt problem (läs föregående inlägg). är sällsynt korkat. Vargen är ju i stället den art som lemlästar, skadar och dödar djur i vår herres hage dygnet och året runt. Här finns flera exempel, scrolla ner på sidan. 

Jämtlänningar och andra landsortsboende vet vad som gäller när det gäller hundar och vår fauna. Dessa 2 föreningar vill något annat, de värnar hellre ett historiskt säkerhetsställt skadedjur före människors väl. Föreningarna har som målsättning att ta död på jakten, som är ett mänskligt karaktärsdrag sedan hedenhös, småskalig djuruppfödning och det ska ske genom att fylla landet med rovdjur och förtala jakt och jägare. Båda föreningarna tillsammans har färre medlemmar än hundägare och jägare i Jämtland. Här har de hoppat på fel häst med denna galna idé. Båda föreningarna får ekonomiskt stöd av Naturvårdsverket för att sprida SIN uppfattning i frågan, framför allt prata gott om vargen. Man måste faktiskt fråga sig hur det står till.

Här kan ni läsa saklig fakta om vargen: www.Vargfakta.se

%d bloggare gillar detta: