Rovdjuren, några rader personliga åsikter.

När vi idag får veta att svensk myndighet, i samförstånd med regeringen, planerar att bygga en krigsmaterialfabrik i en diktaturstat, Ekot SR  förstår var och en vad som är möjligt. Efter lagom tid har förflutit får vi höra sanningar att vi blivit förda bakom ljuset av våra egna makthavare. Tror någon då att det är möjligt att vargarna i Skandinavien är illegalt utplanterade? Självklart, svarar de flesta med lite vidare historiska kunskaper.

Föregående artikel, ”Genetiskt viktig varg, eller vad?”, handlar om att vår rovdjursförvaltning med instrumentet dna (som de flesta av oss inte behärskar) försöker rättfärdiga sin verksamhet. Det är fel och onödigt, kasta en blick och tanke på våra hund- och övriga djurs utställningar. Där synas det fysiska, alltså utseendet. Man graderar inte första och tredjepristagare efter dna utan efter hur djuren ser ut efter et noggrant överenskommet regelverk. Likadant gör man med tamdjuren för kött- eller mjölkproduktionen. Man skiljer inte en finnstövare från en smålandsstövare eller tax med hjälp av dna. Varför göra det annorlunda med vargen? Det är endast för att förvilla oss med fötterna på jorden. Sanningens minut har kommit. Nu ska vi söka namnen på alla ansvariga och redovisa lögnerna de spridit. För det ska de lagföras.

Läs alla besvärande uppgifter för Naturvårdsverkets ansvariga inom faunahanteringen liksom våra ansvariga statsråds ovilja att ta ansvar i rovdjursfrågan här.

Nyligen har det från vår justitieminister föreslagits hårdare tag emot mutor, bestickning och korruption. Det är också ett slag under bältet. Tror någon på allvar att vi får någon advokat att driva en process mot vår egen regering när de själva borde fällas just på denna punkt. Då tänker jag naturligtvis på hur politiken i stort bedrivs. Ja just det, med stöd och bidrag, det kallas ekonomiska styrmedel och platsar perfekt under den formulerade avsikten från Beatrice Ask. De faller på eget grepp!

Denna internationella drive att återinföra varg i människans omgivningar en ren och skär dumhet grundad av några få med usla kunskaper om arters villkor på vår jord. Ett gäng flummare m.a.o. Det är precis samma vrede från lokalbefolkningarna överallt på jorden där dessa idiotiska experiment igångsatts. Läs om hur Yellowstone dör, hur vargar tar boskapsvaktande hundar i USA och om början på slutet.  Samma lögner och problem överallt!

Må gud hjälpe! För vem annars försvarar rätt och ordning? Jag är djur- och naturvän, humanist och hatar vilseledning och lögner.

För vilseförda rovdjursdyrkare kan jag bidra med detta.  Njut av den vilda orörda faunan i nationalparkerna. Så vill ni ha det, en ständig kamp på liv och död. Vi får väl anta att det är ert drömcenariro som ska gälla bland oss människor också. Lycka till i den kampen, det kan ni behöva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: