Rovdjurspolitiken styrs av ekofascister på naturskyddsföreningen i USA?

För att anknyta till senaste inlägget ,

kan vi läsa här om den förening bestående av flera likasinnade individer som slagit sig samman och försöker sätta tonen, och har lyckats övertyga FN delegater om att anamma målsättningen. Den kan jämföras med SNF som lobbar mot svenska regeringen och EU, men är alltså inget statligt organ. Här finns beskrivningen på engelska, där vi kan läsa om deras fundamentalistiska och enkelspåriga syn som kostat amerikanska staten, och innevånarna, åtskilliga miljontals dollar.

Biologisk mångfald.

Söker vi på Biological Diversity, (och klickar på svenska sidor) så kommer detta   längst upp (åtminstone för mig). Vi hamnar hux flux på Naturvårdsverket? Vem myntade och äger ordet – begreppet? Söker vi på ”biologisk mångfald” på Wikipedia kan vi läsa bl.a. följande: ”Ekosystemdiversiteten hotas främst av människans jord- och skogsbruk”. Se där, här får vi förklaringen till att vissa (extrema miljöfundamentalister – ekofascister) anser att människan är ond och ska fördrivas från naturen. Dessvärre, och vad de som formulerar liknande fundamentalistiska åsikter inte har svar på är vad vi människor ska leva av och hur. Får människan överhuvud tagit finnas på vår jord, och tillhör vi ekosystemet? Här kan med fullt fog krävas svar av våra respektive länders regeringsföreträdare. Och, lika viktig fråga: Resonerar samtliga av världens länders ledare likadant? Nej, jag skulle inte tro det, men därför har jag här antytt vad världens ekofascisters fria spelrum kan innebära. Hur många av våra makthavare är fullt införstådda med detta? Eller är de samtliga offer, och nyttiga idioter för denna lära utan att själva förstå det?

 

Tilläggs 120921

Denna morgon sändes över ekot ett inslag om skyddande av gamla skogar. Där hänvisades till FN-överenskommelser. Ja, det är ju detta jag beskrivit längre upp på sidan och vilka som formulerat och lobbat fram sådan dokument, som sedan okunniga delegater tyckt ”sett bra ut” och därför undertecknat. Det är ju så vi styrs, alltså långt ifrån vad de flesta ser som demokratiskt, vilket jag med hela artikeln försökt visa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: