Vem är förvånad, när vi vet vargdyrkans konsekvenser?

Det är saker på gång, vårt samhälle är inne i förändringens tid och vi kommer att få omvärdera det mesta. Alla som trott andra om gott och litat på andra så till den grad att man överlåtit besluten till andra, står inför de svåraste omvärderingarna. Den svenska modellen håller på att rämna och det är inte en dag för tidigt. För inte vill vi väl att 3 personer, en från näringslivet, en från facket och en från det största partiet ska få avgöra svenska löntagares löneutrymme? Samtliga gick bakom sina resp. medlemmars rygg.  Näringslivet hade på den tiden 2/3 emot sig och fick finna sig i att den politiska makten skapade häpnadsväckande avgifter – lagar. Eller vad sägs om att beskatta den som skapar arbete åt andra, och därigenom skatteintäkter som är garanten för välfärden, och bli påförda något som kallas ARBETSGIVARAVGIFTER. Lika illa är det för den som med energi eller kunskap kan förmera värdet på något, den blir påförd mervärdesskatt, idag heter det moms. Det har blivit bättre men fortfarande är det långt ifrån bra och liknar i många fall vad vi kan beskriva som: Det känns som Ryssland, läs här dagens exempel.  Så här svarar Kommunens hälsokyddsinspektör.  I Östersund fick S+MP+V majoritet men fr.o.m. 2012 byttes V ut mot C. Törs man gissa att inspektörerna tillhör något av vargälskarpartierna i den gruppen?

Inte vill vi väl heller att det är endast en uppfattning som får råda? Den med avvikande mening blir mobbat, utstött och t.o.m. dum- och sjukförklarad.  Och vem accepterar att så gott som samtliga föreningsföreträdare för djurhållare, bönder, glesbygdsbor, hundägare och jägare ska hjälpa WWF (Naturvårdsverket – staten) att fylla landet med varg? Tvärtemot sina medlemmars åsikter. Vi har fått ta del av maffiametoderna, maktmissbruket och korruptionen i Göteborgs kommun. Vad säger ni om att liknande förekommer i de flesta av landets kommuner?

Hur tror ni psalmera går inom Naturvårdsverkets väggar?

Att makten korrumperar skrev jag om i förrförra inlägget och här börjar det synas, ifrågasättandet av ordningen och korruptionen i landet. Läs absolut detta debattinlägg.

Folkpartiet är vilsna i jordnära frågor och elemäntära sammanhang.

Och visst får du svära över DN: s annonsering för WWF. Folkpartiet är tydligen för en-enda åsiktssamhället. Förlåt dem för de vet inte bättre. Lika fel som att folkpartiet vill ha varg och i tidningen argumenterar för varg, tror Cecilia Malmström att skjutningarna i Göteborg och annorstädes blir färre om landets legala vapenägare får strängare regler. Läs här en nykter beskrivning av vad som gäller. 

Rovdjurspropagandan skapar monster.

Så en direkt uppmaning till vår regering och berörda makthavare. Här kan alla läsa om vad naturvårdsverkets rovdjurspropaganda har skapat för slags människor. 

Tänk själv och ta egna beslut!

Uppdaterat och förtydligat 131113

2 thoughts on “Vem är förvånad, när vi vet vargdyrkans konsekvenser?

 1. Lena Andersson skriver:

  Psalm 260; Jesus glädjens källa

  • ...Otur när jag tänkeer.... skriver:

   Hej Lena.
   Kul att denna blogg läses av er i Finland.
   Jag är inte aktiv i kyrkliga sammanhang, men tror att de tänker på den svenska versionen av psalmer, nämligen psalm 260 (1986) i den svenska psalmboken.
   -Jag kan icke räkna dem alla.
   Dvs, de vet, men vill inte säga hur många vargar vi har,
   eller antalet som ska avlivas?
   För att få en lagom nivå, på vargarna, med”lagom” spridning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: