Så känns det att bli överkörd Hanne Kjöller.

Det är minsann på tiden du själv får smaka på den känslan som du så påpassligt beskriver samma dag som riksdagsbeslutet om rovdjurspropositionen i riksdagen ska behandlas.

Du har själv med dina åsikter och skriverier i Dagens Nyheter hela tiden kört över drabbade landsbor som fått ta konsekvenserna av varg. Om detta har du inte visat dig förmögen att bry dig om, där du suttit långt ifrån problemen men ändå vetat bäst.

Din långa partinslaga för varg på dagens ledarsida i DN  är ett skrämmande exempel på usel journalistik. I det du skriver och hänvisar till utelämnar du fakta, du vet för dåligt om det du skriver. Du bara tycker Hanne Kjöller, på ett för dig genant sätt.

I samma stund du anklagar Lena Ek, tar du avstånd ifrån hennes allianspartner, inklusive folkpartiet. För även folkpartiet går till riksdagen med denna proposition.

Du gör det du är bäst på Hanne Kjöller, du skriver tårfyllt med otillräckliga fakta på samma  slarviga sätt som de partier du verkligen hör hemma bland, V och MP.

Men denna osunda nyhetsförmedling gäller även inom statens väggar.

Vi har hört det på dagen nyhetssändningar initierat av SLU och Viltskadecenter. De tar också chansen att i sista stund påverka riksdagsledamöterna när de argumenterar för sin sak och sina jobb (genom att försvara vargen på ett skrattretande sätt), genom att mena att hundarna är ett större problem för fårägarna i Skåne. Hur många hundar finns det i Skåne, och hur många vargar? Ja, jag säger då det. Ingen objektiv myndighetsförvaltning i Sverige, åtminstone inte bland dem som sysslar med rovdjur.

2 thoughts on “Så känns det att bli överkörd Hanne Kjöller.

  1. guja2014b skriver:

    Bra och objektivt som alltid. Bra Kenneth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: