Vad tycker den gröna rörelsen?

Fästingarna har ökat i antal.

Det beror på den milda vintern, sägs det i en artikel i dagens DN. Sommaren har hittills varit fuktig och det betyder i sin tur högre sittande fästingar i vegetationen och därmed fler smittade människor. Det betyder fler som får den fruktade sjukdomen TBE.

Hur tycker då de gröna hur vi ska göra, har de några goda råd? Ska vi vaccinera oss som Folkhälsomyndigheten rekommenderar, DE MÄNNISKOR SOM ÄR MYCKET UTE I NATUREN?

Kan den gröna rörelsens människor acceptera att vi ska skydda oss om vi rör oss i naturen, eller för den delen, var som helst?

Det finns mängder av andra organismer som är ett gissel för människan och dess intressen, accepterar de gröna skydssåtgärder av olika slag?

Eller ska vi tolerera och glädjas över den biologiska mångfalden trots kunskapen om att det innebär att en del av oss dör?

 

De gröna rörelsens strateger slipper undan.

För dem är problemet minimalt, de har ju redan övergivit landsbygden och den biologiska mångfalden. De säger sig gilla den biologiska mångfalden, men flyr den. Är det trovärdigt?

Här kan ni se en film om dessa otäcka kryp i vår  natur, klicka här.

Nedan ett foto på fästingsparning, honan på rygg med särade ben.

Fästinghona parar sig

 

 

EU gav igår Sverige rätt att ge byggen av vindkraft på Åland stödpengar.

Varför byggs det inte vindkraft i Stockholms skärgård? Det är ju liknande förhållanden där som på Åland? Nära elbehoven är det också.

Nej det är landsbygden som ska bära denna börda också, de med elöverskott och lokalt motstånd emot vindkraft. Lokal demokrati, vad är det för dumheter. Vi i den gröna rörelsen vet vad som är bäst, inklusive Lena Ek och övriga centerministrar!!!!  Vad tycker de gröna om det?

 

Artikeln i DN har rubriken: ”Många smittade av fästingar”, men den finns ännu ej på nätet.
Och om någon undrar, så skriver jag detta för att det är samma skumma, falska, opålitliga och helt fördärvande gröna fanatiska rörelse som har formulerat den sanslöst verklighetslösa Rovdjurspolitiken.

Håll ut, det blir bättre väder så småningom.

Taggad , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: