Vargfrågan är en demokratifråga

Nedanstående rader av extern författare

 

Maktfullkomliga pampar sätter sig över grundlagen och demokratin.

I den Svenska modellen är det inte bara Svenska folkets fackföreningar och medlemsorganisationer, riksdagsbeslut om vargar, massinvandring, beslut om pensioner, lönebildning och lönedumpning, som en liten maktelit bestående av korrupta politiker och svenskt näringsliv härskar över. Makteliten skapade ett gemensamt dokument som de kallar decemberöverenskommelsen (DÖ) där maktfullkomliga pampar dikterar villkoren för riksdagsledamöter, bestämmer hur de skall rösta och hur de skall representera det Svenska folket i riksdagen. Statsministern har därmed till och med satt regeringsformen ur spel.

 

Är härskartekniken värdigt en demokrati eller är den inte ett bevis på att vi lever i en demokratur?

Varenda demokrat, framförallt riksdagsmännen, oavsett partitillhörighet, borde protestera våldsamt över det odemokratiska maktbruket där Svenska folkets folkvalda företrädare reducerats till knapptryckare åt en liten maktelit. Det finns bara ett sätt att rädda riksdagens legitimitet. Antigen genom att statsministern lämnar in sin avskedsansökan eller genom att en majoritet av riksdagen ger en misstroendeförklaring sitt stöd.

 

Makteliten köper åsikter

Skattemedel används i Sverige till att köpa, kontrollera och administrera folkets medlemsorganisationer och folks åsikter istället för att användas i trygghetssystemen, till barn, sjuka och gamla människor. I den svenska modellen belönas nyttiga idioter rikligt av makteliten samtidigt som kritiker avfärdas som rasister, varghatare eller rättshaverister.
Det är en härskarteknik och beslut som sätter demokratin ur spel för att gynna pamparna själva på så sätt att politiker slipper att ta ansvar inför folket för lönedumpningen som lett till för låga löner, värdelösa pensioner och avvecklingen av välfärden. Maktmissbruket används också så att politiker slipper ta ansvar för massinvandringen och för rovdjur.

Maktmissbruket skadar tilliten till det politiska systemet och skapar en stor misstro för politiker.

 

Politiker klär sig i falska kläder

Den odemokratiska maktfullkomliga Svenska modellen blir dock allt mer transparent. Allt fler upptäcker att Sverige inte är en demokrati.

I val har folket att välja mellan  socialister, kapitalister, kommunister, fascister, nazister och ekosofer som klär sig i demokratens kläder. Men alla värnar den odemokratiska, korrupta och aktoritära Svenska härskarmodellen där några få utvalda styr i slutna rum. Alla är de extremister som spelar falska demokrater för att erhålla makt och få sitta med i de slutna rum där besluten tas och härska över det Svenska folket.

Inte en demokrat så långt ögat kan se!

Därför tror jag inte att det Svenska folket kommer att få uppleva demokrati. Inget tyder på detta.

Tvärtom! Utvecklingen gå åt det andra hållet.  Den Svenska modellen splittrar det Svenska folket och leder till allt svårare och svårare konflikter. Människor märker att något är fel när massinvandringen begränsar utrymmet i budgeten och statsministern uppmanar folket att öppna sina hjärtan i en fråga som de inte kan påverka, inte får kritiseras, inte ens får diskuteras.

Demokraturen skapar ett stort missnöje i bland folket vilket även bereder vägen för SD.

 

Vargfrågan är ett utmärkt exempel på maktmissbruket

Vargfrågan är ett utmärkt exempel på hur den Svenska modellen leder till mycket svåra konflikter i samhället.

Rovdjurspolitiken är ett utmärkt exempel på hur skattemedel har använts till att köpa och administrera naturbrukarnas medlemsorganisationer och det har även lett till en vidrig odemokratisk censur inom naturbrukarnas medlemsorganisationer i vargfrågan.

Det är just vad vi ser i den Statliga vargkommittén, hur SJF, JRF, LRF och SSR och andra medlemsorganisationer anpassar sina vargåsikter till Statens vargpolitik.

Naturbrukarnas medlemsorganisationer har satt sina namn under den Statliga vargkommitténs och för bidrag accepterat regeringens vargpolitik. Naturbrukarnas representanter och Vargkommitténs åsikter ligger även till grund för att ”Projekt varg” slutligen har röstats igenom i riksdagen.

 

Nyttiga idioter

Om Du är tjänsteman och arbetar hos en medlemsorganisation och har de rätta vargåsikterna och stöder Regeringens varg- och rovdjurspolitik och censurerar bort vargåsikter som inte styrs av Statliga bidrag, då får Du bra betalt och Din försörjning tryggad.

Staten har för skattemedel köpt en falsk acceptans i vargfrågan av naturbrukarnas medlemsorganisationer LRF, SJF, SSR och JRF som för att erhålla Statliga bidrag accepterar varg.

Den korruptionen har förpassat landsbygdens folk till läktaren helt utan möjlighet att påverka sin egen utveckling och sin egen vardag på ett demokratiskt sätt.

Staten har köpt våra företrädares acceptans för varg och för ”Projekt varg” och hela rovdjurspolitiken och grundlurat alla naturbrukare. Människor som bor på landsbygden och brukar naturen har blivit helt överkörda och tvingas nu att leva med vargproblemen.

Detta fenomen skapar naturligtvis en känsla av maktlöshet, en vrede och det splittrar Sveriges folk och det kommer att slå tillbaka på de som missbrukat sin ställning, för egen vinnings skull.

 

Makteliten kan inte censurera bort sanningen längre

Det är faktiskt en helt ny tid som råder, en digital informationstid på nätet där miljörörelsen inte lägre kan dölja sanningen om uppgörelser som ”Projekt varg” med politiker och andra makthavare bakom slutna dörrar.

Sveket om vargens olagliga inplantering och vargpolitikens dolda agenda att avveckla jakten, jägarna och jakthundarna med hjälp av rovdjur, den sanningen kommer inte att gå och stoppa på lite längre sikt.

En omstart av Sverige krävs

Lösningen är ett nytt politiskt system där människor får tillbaka makten över sina liv. En direktdemokrati där vi tillåts säga vår mening i många fler frågor en vad ett val mellan odemokratiska ideologier vart fjärde år medger. Riksdagsledamöter som inte representerar folket kan avvecklas.  Med den nya digitala tekniken är detta mycket enkelt att genomföra.

Starta om Sverige, avveckla demokraturen och inför sann demokrati är mitt budskap. Starta om Sverige som ett fritt och öppet samhälle där medlemsorganisationer blir fria och oberoende av Staten och inte kan styras av bidrag och där folket inte kontrolleras genom medlemsorganens censur som finansieras av politiker.

Det positiva är att den digitala tekniken medför att makteliten inte längre kan härska genom att köpa en total censur via media och i medlemsorgan för att dölja maktmissbruket för folket. Maktmissbruket skall inte få tysta mig i varje fall, så länge det går att arbeta för en verklig demokrati på internet. Det är denna text ett exempel på!

Dick Broman

 

4 thoughts on “Vargfrågan är en demokratifråga

 1. Ja Kenneth,,det är precis så som du beskriver,,,,Sverige eller Sveriges folk är grundlurade,,,och det är lätt hos ett folk som oftast bara knyter näven i byxfickan!!

  • Kenneth Erikson skriver:

   Gunnar.
   Även om det inte är mina formuleringar utan Dick Bromans, så tillhör även jag den växande skara som delar hans åsikter.
   Många i Sverige är ännu alltför godtrogna och tror att makten, eller sitt medlemsförbund, löser problemen. Insikten om att detta är falskt
   sprider sig nu i rekordhastighet. I och med Decemberöverenskommelsen blev det uppenbart för många fler än tidigare. Då visade de
   partier som kom överens det svenska folket sitt förakt. De försökte marginalisera 13% av befolkningen, nästan en miljon röstande utan att förstå att dessa visade sitt missnöje med de förstnämnda partierna. Det är också de partier som ingick Decemberöverenskommelsen som vi nu ska ta avstånd ifrån, de är inte att lita på och de verkar inte för landets bästa. Det är också kontentan av Dick Bromans ord.

   Mvh
   KE

 2. Tyvärr så är det så det fungerar idag. Men hur länge skall en liten minoritet kunna stå emot en majoritet, jo så länge inte varje svensk medborgare klargör sitt krav i stället för att protestera i det tysta. Med hopp om att fler nejsägare skall finnas med i debatten

  L N

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: