Finns längre några tvivel om att Skandinaviens ”vargar” är illegalt inplanterade?

I förra inlägget skrev jag om ekomord och faunakriminalitet.

copy-kalv-med-mulen-borta.jpg

Det passar som hand i hanske på Skandinavisk Rovdjurspolitik med decennier av propaganda och lögner.

Läs här vad Harry Fredriksson infocentrum skriver, med tillräckligt vetenskapliga referenser, om genetiken och DNA hos de Skandinaviska vargarna. 

Som vi ser har de Skandinaviska vargarna inte vandrat in från Finland för egen maskin som är rovdjursförvaltningens officiella förklaring.

De har blivit illegalt inplanterade, på annat sätt går inte forskningsresultaten att tolka utan att missbruka sannolikhetsläran.

Dessa fakta/uppgifter har nu varit kända i 12 – 14 år.

Naturligtvis har Skandinavisk Rovdjursförvaltning känt till detta lika länge.

Brott och lögner har spridits.

 

Har vi miljöåklagare värda namnet?

 

Nu har de sitt livs uppgift att bita i men törs de och får de driva mål emot svensk myndighet?

Upp till bevis att ni bekämpar ekomord och faunakriminalitet enligt lagen.

När vi synar Lillhärdalsfallet verkar svenska miljöåklagares huvuduppgift vara att göra livet så surt som möjligt för den/de som har mage att kritisera svensk politik på området.

Det är å andra sidan inte förvånande, för i ett tre fjärdedels socialiserat land som Sverige gäller inte fakta och sanningen utan det rätta är vad ledningen påstår, precis som i Putins Ryssland. De som påstår annat, straffas.

 

När ni ändå är på studiehumör, läs även detta om Naturskyddsföreningen
och detta om WWF.

 

Miljörörelsen är emot allt som rör sig och är landsbygdens fiende nummer ett.

Levande vargskadad tacka Frankrike

Taggad , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 thoughts on “Finns längre några tvivel om att Skandinaviens ”vargar” är illegalt inplanterade?

 1. Jan-Ove skriver:

  Alla med lite sunt förnuft och som följt utvecklingen vet ju att vargen är illegalt inplanterad , att påstå att det fanns varg kvar i sverige är bara ett sätt att försöka legalisera inplanteringen ,, Det hela startade på -70-talet om inte ännu tidigare i planeringsstadie, själva inplanteringen skedde med största sannolikhet under 80-talet,,

 2. Jimmy skriver:

  Hej
  Jag kommer att tänka på den hund (varghybrid)som blev påkörd, tror det var av ett tåg i Gnesta, kom den inte ifrån något baltiskt land? Jag vet att personen som är väldigt aktiva inom vargkramar världen föder upp varghybrider i Sverige, kan det vara så att folk köper dessa och släpper ut de i naturen?

  • Kenneth Erikson skriver:

   Hej Jimmy.

   Jag tror alldeles bestämt att sådana korsningar släppts ut. Trots att det är förbjudet att föda upp och importera varghybrider sker det. Vi vet ju att miljöreligiösa vargkramare inte skyr medlen utan gärna struntar i lagar och regler. Hela denna artikel visar ju det.

   Mvh
   KE

 3. Werner Johannessen skriver:

  Vet noen om DNA fra den såkalte skandinaviske ulvestammen er sammenlignet med ulver fra dyreparken i København? Husker en reportasje for mange år siden hvor det ikke kunne redegjøres for hvor 5 ulver hadde tatt vegen. Dette er en sak for ”uppdrag granskning”

  • Kenneth Erikson skriver:

   Hej Werner.

   Jag är ledsen men jag har inget svar på din fråga. Däremot är det knappast någon gissning att myndigheter och andra inblandade i Projekt Varg mörkat, ljugit och verkat utanför lagen. Besvärande uppgifter på papper (beslut) har rensats bort och de mest vågade besluten har aldrig satts på papper.

   När det gäller Danmark fick jag igår igår en uppgift från Wolf Education International http://wolfeducationinternational.com/ (jag prenumererar på deras nyheter) att nu har minsann Danmark även ”fått” en vargtik. Vem tror att hon vandrat in i landet av egen kraft?
   http://www.thelocal.dk/20150424/first-female-wolf-denmark

   I den Rysk – Finska DNA forskarrapporten (finns på min sida) sägs ungvargar lämna födelsereviret med högst 10 mil. Denna undersökning påstår nämligen, genom att referera till 2 olika forskare att den genomsnittliga förflyttningen av utvandrade vargar (från sina föräldrar) i Finland är mindre än 10 mil.

   Mvh
   KE

 4. Mikael Broo skriver:

  För alla som läst Lars Toveruds böcker om ”Utsetting av ulv i Norge och Sverige 1976 – 2001” och ”Ulver i mosen” och senare (år 2117) Kaj Granlunds ”Vargens Europa” kan det inte råda några som helst tvivel om hur den ”skandinaviska vargstammen” skapats. Redan år 2004 recenserade jag den förstnämnda boken i Vasabladet och valde att avsluta den med Lars Toveruds avslutande sanning:
  ”Myndigheterna har ljugit för oss, bedragit oss och befolkningen på landsbygden har blivit hållna som narrar. I målsättningen att återskapa en vildmark som den urbana befolkningen kan njuta av och betrakta på avstånd har det genom faunakriminella handlingar skapats en natur där trivseln och glädjen med att röra sig i skogen för alltid har försvunnit.”
  Min recension av hans första bok finns här:

  http://www.malax.org/mikaelbroo/Vargart.htm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: