Är miljörörelsens ledare psykopater

Vetenskapsradions veckomagasin denna vecka handlar bland annat om psykopati.

Ni kan själva lyssna här, med början 15:55 minuter in i sändningen (7 ½ minut totalt).

Metoden att fastslå om någon är psykopat har hittills grundat sig på en lista med ett antal punkter mot vilken personens egenskaper bedöms enligt ett poängsystem.

En ny studie visar på nuvarande metods brister.

Programmet redogör för denna, där i stället för en mängd personlighetsdrag koncentrera sig på att hitta de grundläggande egenskaperna som är allra mest typiskt för en psykopat, och det sägs vara: EMPATILÖSHET.

Andra egenskaper som också anses typiska är: AVSAKNAD av ÅNGER och SKULDKÄNSLOR, ANSVARSLÖSHET, LÖGNER och PARASITÄRT LEVERNE.

Ringer det någon klocka?

DET STÄMMER PÅ PRICKEN MED MILJÖRÖRELSENS BUDBÄRARE.

Ta det för vad det är, ett radioprogram.

Märkt , , , , , , ,

En tanke på “Är miljörörelsens ledare psykopater

  1. Lennart Norström skriver:

    DETTA ÄR I:O;F:S: INGEN ROVDJURSFRÅGA; MEN HANTERINGEN ÄR LIKARTAD !!!!! En annan sak som drabbar många vattenlevande djurarter samt miljöerna i dom stora elproduserande älvarna är till riksdagen ingivna ”Energiöverenskommelsen” Denna överenskommelse av Riksdagen taget, kommer att befria vattenkraften i våra stora älvar från något miljöansvar. Dessutom har den miljöfond son nyligen tillskapats p.g.a. att vattenkraften fått sänkning av fastighetsbeskattningen om man ingick i en miljöfond, vilken kommer att innehålla flera miljarder. Dessa pengar kommer inte att tillskapa miljarbete i Norrland, utan gå till åtgärder i den småskaliga vattenkraften i södra Sverige.Dessa fongpengar skall ses som ett skattemedel genom den sänkning som man fick p.g.a. skattesänkningen. Åtgärderna av dessa fonderade medel skall givetvis gå till miljöåtgärderna i de älvar som bidragit till fondernas uppbyggnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: