Något säger detta.

Undertecknad har under åren tappat respekten för miljörörelsen och dess ledande individer.

I Sverige har de förskansat sig på Naturvårdsverket där de sitter och bestämmer över sina hjärtefrågor, bl.a. rovdjur och vindkraft, utan att bry sig det minsta om de som drabbas.

Nu visar de själva vilka ansvarslösa individer de är och ändå tillhör dessa två säkert det bästa miljörörelsen har att tillgå. Tänk vilka kapaciteter de då har under sig.

Vi kan på goda grunder förstå varför såväl rovdjurs- och vindkrafthanteringen sköts så illa som det görs och så kan man ana även gäller övriga frågor Naturvårdsverket hanterar.

Miljörörelsens folk lever i sin egen fantasivärld och är oemottagliga för motargument vilket är typiskt för troende sektmedlemmar.

Här en artikel om det som hänt och ansvarslösa toppchefers hantering av frågor som berör hela Sveriges befolkning men är ointressant för miljörörelsen.

Kenneth Erikson
Kälarne

Tillägg 170720.

Strax efter denna nyhet visade det sig att det är fler som har fallerat. Den rödgröna maffian lever i motsats mot vad den lär.

 

”REGERINGEN VISSTE. Redan i februari 2016 informerades regeringen av Transportstyrelsens dåvarande generaldirektör Maria Ågren om överlämningen av datadriften till IBM, och att hon beslutat om ”avsteg från gällande lagstiftning”, enligt Säpos förhörsprotokoll. Först ett år senare agerade regeringen. (DN)”

Märkt , , , , , , ,

3 tankar om “Något säger detta.

 1. gjakobsson2013 skriver:

  Kommentaren ”de har förskansat sig på Naturvårdsverket” säger allt,,,däri ligger större delen av de rovdjursproblem vi idag har i Sverige,,,

  • Kenneth Erikson skriver:

   Ja Gunnar, tyvärr har våra politiker varit allt för godtrogna och låtit dessa miljöextremister få makt.

   Nu borde klockor ringa för politikerna, omdömeslösa individer – fanatiker som absolut inte hör hemma i beslutande rum har de släppt fram.

   Mvh
   KE

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  När politiker av olika kulörer inte längre lyssnar på sakkunskap utan mer litar på lobbyister fattar de en mängd beslut som inte har någon verklighetsanknytning. En civilisations grund bygger på erfarenhet och inte på politiskt kortsiktigt ”tänkande.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: