Sveriges politikerledning bör liksom Svenska Akademien helt bytas ut

Vansinnet i Sverige fortsätter, nu utlovas bidrag (våra skattepengar) till inköp av elmotor till båtar.

Landet som vill vara bäst.

Sverige skiljer ut sig i världen, de avser visa alla andra att det går att göra landet koldioxidfritt, kosta vad det kosta vill (så resonerar de riktigt jäkligt tjuriga, så tjuriga att de bedöms av andra som dumma).

Däremot finns inget som helst intresse av att diskutera grundfrågan om koldioxiden verkligen utgör ett hot, absolut inte. En jämförelse; det går inte att diskutera med djupt troende om gud finns.

Andra stora utsläppsländer bryr sig inte.

Ryssland bryr sig inte om koldioxiden och det gör uppenbarligen inte Kina heller som bygger 1500 nya kolkraftverk runt om i världen. Japan bygger också, 45 stycken verk inom landet. Dessa länder har också undertecknat Parisavtalet men struntar i dem (läs länken längre ner på min sida om japan och 45 kolkraftverk). Dessa tre länder kan uppenbarligen inte tro på att koldioxid utgör något hot eller ska vi tro att de medvetet vill begå jordens självmord.

Inte ens Tyskland tar klimathotet på allvar, de fortsätter elda kol och ännu mer fossilgas.

I Sverige har vi dock politiker, alla 7 DÖ-partierna tycker märkligt nog likadant (ingen vågar avvika) samt ett nationellt storhetsvansinne som slår alla gränser. Och med ett koldioxidutsläpp som är så litet att om vi inte
fanns skulle effekten inte gå att mäta i jordens lufthav.

Sverige för en oansvarig ekonomisk politik.

Att resurserna till allt annat i samhället blir lidande av denna ekonomiska politik är uppenbar när allt vi värnar i vårt tidigare omtalade välfärdsland får sparbeting.

Vi lever i ett land med censur på kunskap.

Förresten, roddbåtar blir väl gratis?

Märkt , , , , ,

Lämna en kommentar