Jag fick ett mail.

Det kom ifrån Resumé Akademi och ser ut så här. 

Jag har skrivit om Nudging tidigare och anade fan och komiskt nog varnade e-postprogrammet med ”detta meddelande kan vara en bluff”.

”UTBILDNINGEN RIKTAR SIG TILL:
– Marknads– och kommunikationsansvarig
– Kommunikatör och PR–ansvarig
– Försäljningsansvariga
– Byråer
– Strateger”

Dessa är inte vilka som helst, de är nyckelpersoner inom näringslivet och deras kommande beslut har effekt, var så säker. Att politiker inte finns med i urvalet beror helt enkelt på det faktum att dessa redan är frälsta.

Vad är det dessa ska lära sig, vet vi nu vad som är rätt och fel? Det vore ett mirakel – ett under.

 

Så efter litet sökande hittar jag detta om föredragshållaren,  samt detta  och då behöver vi inte längre undra.

 

Det är miljörörelsens domedagsprofeter som har verkat, de ska absolut förändra vårt beteende trots att deras grund vilar på pseudovetenskap, bluff, fusk och lögner. Det saknas fortfarande vetenskapliga bevis för miljörörelsens påståenden. Men i en värld där denna sekt styr gäller längre inte argument eller bevis, precis som i vilka andra vänsterdikaturer som helst. Nu handlar det i stället om tro som för övriga religioner.

Men utbildningen är ett tecken så gott som något på att den fredliga men förödande revolutionen som dessa ekofascister hand i hand med socialister – marxister haft som mål, redan är genomförd.

Pengarna har de redan koll på genom gröna fonder och gröna lån genom tvång på bankerna. Men inte nog med det, löntagarfonder fick vi inte men kontroll över vår ekonomi har AP-fonderna på att skapa genom en grön agenda och svarta listor när det gäller våra besparingar – pensioner.

 

Vi har hört det till leda; utsläppen av koldioxid måste minska annars överlämnar vi en döende planet till våra barn eller barnbarn.

Sanningen är faktiskt det helt motsatta, koldioxiden är förutsättningen för liv och mer är bättre varför vi borde göra vad vi kan för att öka halterna av co2 i atmosfären.

 

Om författaren till dessa rader framstår som förvirrad så är jag inte ensam. Det finns mängder av seriöst utbildade människor som kan peka på att miljörörelsens är ute på ett för mänskligheten ytterst otäckt spår, att de har helt fel i grunden och har faktiskt haft fel med det mesta de påstått från denna sekts tillkomst.

Det är tragiskt men så är det med religioner med budskap att andra har fel och ska antingen dödas eller åtminstone tvingas till ändring och detta sistnämnda är vad kurser i Nudging handlar om.

Att kritiker inte tillåts i den offentliga debatten kan vi läsa om i följande exempel och är ett normaltillstånd i vänster-totalitära stater styrda av härskare med uppfattningen att de vet bäst.

Miljörörelsen har varit fantastiskt framgångsrika, de har till och med lyckats frälsa påven att samtycka till att människan är det onda på jorden och att allt vi gjort är fel och därför måste flytta århundraden till årtusenden tillbaka i tiden till ett globalt antal om runt 100 miljoner. Snacka om att kunna förflytta berg.

 

Jag vill rekommendera samtliga som ännu inte fattat vad som är sant när vi pratar om klimathot att ta sig tid och lyssna på denna beskrivning som med vetenskaplig bildning och logik förklarar hur det ligger till. 

Det går inte att fuska sig till hållbara åsikter.

Märkt , , , , , , , , , , , , , , ,

2 tankar om “Jag fick ett mail.

  1. gjakobsson2013 skriver:

    Bara så bra Kenneth

  2. […] Källa: Jag fick ett mail. […]

Lämna en kommentar