Vad vet du om klimathotet?

Om vi antar att du har läst, hört och sett så mycket om klimathotet att du minsann vet vad det handlar om och du har valt att tro på den information som förmedlas, då tillhör du dem som absolut bör läsa och lyssna på följande.

Du som redan är skeptiker, eller klimatförnekare, som vi vanvördigt kallas finns här mer matnyttig information.

Genom ideella krafter från Klimatsans  och Klimarealistene  hölls en konferens om klimathotet i Mölndal den 16 – 17 februari som förmedlade en annan version än de som vanligen sprids via våra PK-trogna medier i Sverige. Till denna informationsträff var ett flertal kunniga individer inbjudna och berättade hur de såg på klimathotet.

Ett antal tidningar inbjöds också och några kom men det de sedan skrev i tidningarna uppfyller inte på långa vägar de journalistiska kraven. Här finns att läsa mer om detta med många intressanta länkar. 

I slutet på dokumentet länkas till videoklipp av flera av talarna, se dem här (de kommer efter varandra).

Klimatupplysningen  är tillsammans med Klimatsans  och Klimarealistene i Norge  3 innehållsrika bloggsidor som alla verkar för spridning av korrekta uppgifter om klimatet som alla faktiskt bör läsa. Risken är nämligen uppenbar att bli rejält blåst på sanningen om man inte gör det.

 

Kenneth Erikson

Kälarne

Märkt , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar