Tillåts aktivister med egna agendor på svenska myndigheter

Den som följt debatten om svensk rovdjurspolitik har inte kunnat undgå att den ivrige jägaren Karl Hedin blivit ett offer för svensk myndighetsutövning och mer konkret genom en förhalning av rättsprocessen.

Åklagaren straffar K.H. före dom genom att inte följa lagar. Han beskylls också för att agera egensinnigt som aktivist med egen agenda, tydligen med fria händer från Åklagarmyndigheten och regeringen. Det är inte tillfredsställande och retar jägarkåren i stället för att gjuta lugn.

Jag ritade ner följande rader i ett försök att upplysa om vad jag anser vara bakgrunden.

Åklagarmyndighetens terror mot skogsägaren och företagaren Karl Hedin handlar i grund och botten om vänsterpolitisk smutskastning av nuvarande politiska makthavare.

Hur det gått till och vad som hänt är noggrant redovisat av såväl K.H. själv som hans advokat.

S har styrt Sverige länge med socialism som drivkraft även om de senare har kallat den blandekonomi. Dock har hatet emot allt privat och äganderätten legat högt på agendan.

Låt mig med dessa 2 foton av gamla handlingar visa att vänsteraktivism på våra myndigheter av det slaget inte är något nytt. Skillnaden mot idag är blott att detta varit okänt för den breda allmänheten.

 

Det har sin enkla förklaring i det faktum att de som tagit ansvar för sitt eget inte gärna har klagat offentligt (det har legat under deras egen moral).

Det visar också på något annat som borde observeras. Nämligen den att vi inte kan lita på svenska myndigheter och att den som gör det förlorar pengar på kuppen.

Hur beklämmande är det då inte att läsa tidningsartiklar om hur snabbt de som accepterar skatteverkets uppgifter (i deklarationsblanketten) eventuellt får tillbaka på skatten. Det finns ju faktiskt också människor som gläds över detta (att bli dragna vid näsan).

Eller så här; den som är godtrogen och inte själv tar ansvar över sitt eget liv utan litar på andra, blir lurad.

Det är ju nämligen så att skatteverket inte fyller i siffror som gynnar den skattskyldige, utan tvärtom.

Tro inget annat än att socialismens frontfigurers systemtänk är just detta.

Idag ”uppfostrar” vårt lands politiska adel oss med att jorden håller på att gå under och då måste vi avyttra mängder av pengar för att råda bot på detta. Då handlar det om mängder av slantar som vi förlorar genom att tro dem.

Det är mycket mer som vårt tidigare största parti hatar och klämmer åt på olika sätt. Låt mig nämna, jakten, vapenägare, vapenbranschen, privata skogsägare och jordbrukare, glesbygdsbor och människor som uttrycker sin åsikt om aktuell politik trots att de tillhör de mänskliga rättigheterna.

Detta kan också noteras, vilka hade makten när Projekt Varg började, vilka tog första riksdagsbeslutet om rovdjuren, och vilka hade makten när naturvårdsverket, som självständig myndighet skapades? Allt stavas S.

Kritiken mot Sveriges regering är idag massiv och de som öppnat ögonen med förmåga att själv dra slutsatser kan också peka ut orsaken. Det ser f.ö. likadant ut i Europa, socialdemokraterna tynar ihop överallt när människors kunskap ökar.

Av många liknande influencers är här ett dagsfärskt exempel.

Märkt , , , , ,

En tanke på “Tillåts aktivister med egna agendor på svenska myndigheter

  1. ulsansblogg skriver:

    Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    I dag den 10 oktober 2021 är det partiledardebatt.
    Något som borde tas upp är äganderätten där ett antal partier inte kan hålla fingrarna borta. då av maktambitioner och girighet. Här en artikel som är lika aktuell som när den skrevs februari 2020 Tilläggas kan efter många om och men så blev ju Hedin friad och dessutom men med ett långt dröjsmål fick han sina jaktvapen tillbaka,

Lämna en kommentar